35 jaar Wim Meeussen

35 jaar Wim Meeussen

Feestcollectie 35 jaar Wim Meeussen

Vandaag exact 35 jaar geleden opende het atelier van Wim Meeussen zijn deuren. Samen met Linda aan mijn zijde trachtte ik al die jaren vernieuwend en verrassend te blijven .

Daarom brachten we in het licht van dit feestjaar tien buitengewone feestelijke ontwerpen uit. De ringen zijn elk gezet met natuurlijke briljanten en/of halfedelstenen. Zag jij ze al blinken in onze etalage, of heb je misschien al een exemplaartje aan je vinger prijken?

35 jaar Wim Meeussen
35 jaar Wim Meeussen
35 jaar Wim Meeussen
35 jaar Wim Meeussen

Feestringen

Onze collectie feestringen is ontworpen om de 35e verjaardag van onze goudsmederij te vieren. Elke ring is met zorg vervaardigd om de natuurlijke schoonheid van de stenen te accentueren en een statement te maken. Of je nu op zoek bent naar een sprankelend accessoire voor een feestelijke gelegenheid of een uniek stuk om dagelijks te dragen, deze collectie biedt voor elk wat wils.

Waarom kiezen voor Halfedelstenen?

Kleurrijk: Halfedelstenen bieden een breed scala aan prachtige kleuren die elke outfit opfleuren.
Betaalbaar: Ze zijn vaak betaalbaarder dan diamanten, waardoor je kunt genieten van luxe zonder een fortuin uit te geven.
Uniek: Elke steen heeft zijn eigen unieke karakter en eigenschappen, waardoor je een echt one-of-a-kind juweel draagt.


Onze feestcollectie combineert de pracht van diamanten en halfedelstenen met verfijnde ontwerpen, perfect voor elke feestelijke gelegenheid. Ontdek de stralende ringen en laat je betoveren door de kleuren en vakmanschap die in elk stuk zijn verwerkt. Voeg een vleugje kleur en elegantie toe aan je collectie met deze prachtige ringen!

©2018 Wim Meeussen Goudsmid & JuwelenProduct infoWebdesign Antwerpen - Koen Michielsen